Olika sorters ytbehandling av metall

Vi på Autolack i Gävle AB kan erbjuda dig en mängd olika sorters ytbehandlingar av alla slags metalldelar. I vår anläggning kan vi hjälpa dig med blästringsarbeten, putsningar, rostskydd, lack och andra kemiska och keramiska ytbehandlingar. 

Behöver du hjälp med blästring?

Vi kan allt om blästring. Oavsett om det är plåtdetaljer, aluminiumbalkar, motorblock eller chassi. Vi kan blästra och rengöra alla sorters metaller med skonsamma metoder.

Lackeringsarbeten 

Vi tar hand om hela processen, från förarbete till skyddande efterbehandlingar. Våra kunniga lackerare arbetar med den senaste lackeringstekniken för ett perfekt resultat varje gång. I våra stora lokaler kan vi även ta hand om större industrilackering. Med hjälp av olika tekniker kan vi erbjuda ytbehandlingar i lacken som gör den resistent mot rost, UV-strålning och fingeravtryck.

Övriga tjänster

Autolack i Gävle AB kan mycket mer än lack och blästring. Vi erbjuder en rad olika lösningar för att behandla och skydda ytor på ditt fordon för skador och smuts. Vi kan även ta hand om alla sorters plåtskador och kan även erbjuda reparationer av plastdetaljer på fordon såsom inredningsdetaljer, lister, stötfångare och grill. Vi är även ackrediterade att serva och reparera AC-anläggningar. Titta runt på vår sida eller kontakta oss för att få veta mer. Om du har frågor eller särskilda önskemål är det bara att fråga vår personal.