Rostskyddsbehandling i Gävle med omnejd

Skydda din bil mot rost med rostskyddsbehandling hos Autolack i Gävle. I längden sparar du in på reparationskostnader och får ett fordon som håller längre än annars. Läs mer om billackering här. Vi åtar oss även uppdrag med att rostskyddslackera balkar och annat till industrin. Läs mer om industrilackering här.

Anlita oss för rostskyddsbehandling av bil

Vi har lång erfarenhet av att lackera bilar och kommer att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Rostskyddsbehandling är mer än ett skydd mot korrosion. Den blir även mer resistent mot UV-strålning och fingeravtryck. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma fram till vilket behov just du har.

Industriell rostskyddsbehandling

Vi åtar oss även uppdrag att lackera balkar och andra metalldelar åt industrin. Om ditt företag har ett behov av att rostskyddsbehandla större kvantiteter, ta kontakt med oss. Vår anläggning är väl anpassad för större kvantiteter. Vi kan även bistå med lackering av annat slag.

Ta kontakt med oss vid behov

Tveka inte att fråga oss på Autolack i Gävle AB om du har frågor och  önskemål kring lackering. Här erbjuds lacktekniker med beprövad teknik och moderna kvalitetskrav. De skyddar ytor på fordon och industriella delar mot skador och smuts. Hör av dig till vår kunniga personal för att få veta mer.