Rostskydd för bil

Skydda din bil mot rost. Anlita oss på Autolack för att rostskyddslackera fordon och klara den nordiska väderleken bättre. Med ett bra skydd mot rost sparar du in på reparationskostnader och får en bil som håller längre. Läs mer om billackering här.

Anlita oss för rostskyddslackering

Vi är en van aktör inom branschen och kommer att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Förutom skydd mot rost/korrosion kan vi göra lacken mer resisten mot UV-strålning och fingeravtryck. Boka en tid redan idag, så tar vi oss an ditt eller dina fordon så fort som möjligt.

Vänta inte för länge

Är din bil några år gammal? Då kan det vara läge att boka in tid för att hålla rosten borta. Bilens underrede är särskilt drabbat, och där är det smart att boka in en behandling så snart som möjligt. Även nyare bilar vinner på hålla bort rost. Det finns många anledningar att ha en rostfri bil – och alla har med ekonomi att göra.

Andra typer av lackering

Tveka inte att fråga oss på Autolack i Gävle AB om du har särskilda önskemål kring lackering. Vi erbjuder flera lacktekniker med beprövad teknik och moderna kvalitetskrav. Dessa är ämnade att behandla och skydda ytor på ditt fordon för skador och smuts. Prata med vår kunniga personal för att få veta mer.