Pulverlackering för industrin

Söker du pulverlackering för industri? Vänd dig till Autolack i Gävle AB. Vi har tekniken, erfarenheten och lokalerna för alla slags pulverlackering för industri. Läs mer om oss här eller kontakta oss direkt med dina behov.

Varför pulverlackera med oss?

Vi är experter på färg och lack och har all teknisk utrustning som behövs för att utföra ett förstklassigt arbete. Våra erfarna och skickliga lackerare arbetar även i för jobbet väl anpassade lokaler.

Vi kan hantera de flesta färger och lacker på marknaden. Vi arbetar till exempel med alkyder, akryl, epoxi och polyuretan. Vi utför lackering för rostskydd, UV-resistans, anti-fingeravtryck liksom andra ändamål.

Varför välja pulverlackering?

Pulverlackering har många fördelar. Till att börja med kan man lägga på tjockare lager lackering än vid våtlackering. Pulvret kan även kombineras med andra komponenter, för att till exempel skapa ytor med låg friktion eller anti-statiska egenskaper.

Dessutom är pulverlackering mer miljömedvetet. Mindre material går åt, då pulvret sätter sig bättre och det pulver som inte fastnar kan återanvändas. Att pulverlackera är alltså för industrin en investering i det goda samvetet och vår miljö.

Specialbeställningar

Tveka inte att fråga oss på Autolack i Gävle AB om du har särskilda önskemål kring lackering för industrin. Vi erbjuder en rad olika lösningar med beprövad teknik och moderna kvalitetskrav för att behandla och skydda ytor på ditt fordon för skador och smuts. Kontakta oss och prata med vår kunniga personal för att få veta mer.