Pulverlackering i Sandviken

Behöver du pulverlackering i Sandviken med omnejd? Anlita oss på Autolack. Vi har lång erfarenhet, ändamålsenlig teknik och lokaler lämpade för högkvalitativ pulverlackering.Få mer information om oss här eller kontakta oss direkt för att ordna en tid för pulverlackering.

Därför ska du välja pulverlackering

Metoden har ett flertal fördelar. Exempelvis kan pulvret mixas med andra beståndsdelar för att till exempel skapa ytor med egenskaper som är antistatiska. Ett annat exempel på användning är att ett tjockare lager med lackering kan målas på jämfört med vid våtlack.

En annan klar fördel är att pulverlackering är skonsammare för miljön. Detta då pulvret sätter sig bättre på krångliga ytor. Pulver som inte fastnar kan tas om hand och återvinnas/återanvändas. Pulverlackering är alltså inte endast bra för ditt fordon, utan du gör även ett klimatsmart val

Varför utföra lackering med pulver hos oss?

Våra kunskaper om lack och färg är omfattande, vilket även gäller all teknik som behövs för att utföra ett förstklassigt lackeringsarbete. I våra specialanpassade lokaler utförs arbeten av våra erfarna och experter. Du kommer att bli nöjd – det vågar vi lova.

Hantering de flesta färger och lacker på marknaden sker självklart. Exempelvis arbetar vi med alkyder, akryl, epoxi och polyuretan.Lackering för rostskydd utförs, liksom vad gäller UV-resistans, anti-fingeravtryck och mer.

Var nära Sandviken finns vi?

Vi håller till på Utmarksvägen 4 i Gävle. Klicka här för en karta eller besök vår kontaktsida, där du också kan finna våra kontakter, om du har bestämt dig för att anlita oss. Välkommen in!

Pulverlackering i Sandviken