Pulverlackering i Gävle

Söker du pulverlackering i Gävle med omnejd? Då bör du anlita Autolack. Vi har den erfarenhet, teknik och de lokaler som krävs för högkvalitativ pulverlackering. Läs mer om oss här eller kontakta oss direkt för att ordna en tid för pulverlackering.

Varför bör du välja pulverlackering?

Metoden har en mängd fördelar. Pulvret kan till exempel blandas med andra beståndsdelar som till exempel skapar ytor med antistatiska egenskaper. Vidare kan ett tjockare lager med lackering läggas på än vid våtlackering.

Sist men inte minst är pulverlackering bättre för miljön. Eftersom pulvret sätter sig bättre på krångliga ytor och pulver som inte fastnar kan återanvändas. Att pulverlackera är alltså inte endast bra för ditt fordon, utan du hjälper också vår vackra natur.

Varför utföra pulverlackering hos oss?

Vi har stora kunskaper om lack och färg och all teknik som behövs för att utföra ett förstklassigt lackeringsarbete. I våra anpassade lokaler utför våra erfarna och djupt kunniga lackerare jobbet åt dig. Du kommer att åka hem nöjd – det vågar vi lova.

Vi kan hantera de flesta färger och lacker på marknaden. Vi arbetar till exempel med alkyder, akryl, epoxi och polyuretan. Vi utför lackering för rostskydd, UV-resistans, anti-fingeravtryck med mera.

Var i Gävle finns vi?

Vi håller till på Utmarksvägen 4. Klicka här för en karta eller besök vår kontaktsida, där du också kan hitta våra kontaktuppgifter, när du har bestämt dig för att anlita oss. Välkommen in!