Målning av rostfritt stål

Vi är en van leverantör som målar och lackerar rostfritt stål. Lämna in dina balkar till oss så målar vi dem. Här på vår verkstad kan vi ta emot stora kvantiteter. Vi kan även blästra balkarna inför målning, så färgen fäster.  Läs mer om industrilackering här.

Anlita oss för att måla rostfritt stål

Vi lackar rostfritt stål av flera anledningar. Vi lackar metallen för att få resistens mot UV-ljus från solen och kladd från fingeravtryck. Självklart lackar vi även för att det ska bli snyggt och passa dina produkter. Ta kontakt med oss så ger vi ett förslag anpassat för dig och ditt företag.

Vad vi också gör för industrisektorn

Lackering balkar och andra metalldelar är något vi ofta gör åt industrikunder. Behöver du rostskyddsbehandling eller lackering av större kvantiteter av produkter åt ditt företag? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Vår verksamhet är anpassad för arbeten med målning och ytbehandling av många produkter.

Har du behov av våra tjänster? Hör av dig

Fråga oss på Autolack i Gävle om du undrar över våra tjänster. Här hos oss erbjuds en effektiv produktionsapparat med beprövad teknik och höga krav på leverans. Ta kontakt med vår kunniga personal för att få veta mer.