Behöver du lacka om bilen?

Våra kunniga lackerare på Autolack i Gävle AB tar hand om hela jobbet åt dig och du behöver inte fundera över vilken sorts färgtyp eller metod som fungerar bäst. Vi tar hand om hela processen från ett noggrant förarbete till skyddande efterbehandlingar som gör att lacken blir mycket mer motståndskraftig mot skador och yttre påverkan. 

Lacka om din bil hos oss

Vi arbetar med flera sorters färger, t ex polyuretan, epoxi, alkyder och akryl. Våra kunniga lackerare arbetar med den senaste lackeringstekniken för samma perfekta resultat varje gång. Så du behöver aldrig bekymra dig att olika detaljer inte ska matcha. I våra stora lokaler kan vi även ta hand om större lackeringsarbeten för dina arbetsmaskiner eller lastbilar. 

Kvalitet och modern teknik

Med hjälp av olika tekniker kan vi erbjuda ytbehandlingar i lacken som gör den mer resistent mot rostangrepp, UV-strålning och fingeravtryck. Beställ tid redan idag så kan vi hjälpa dig med att snabbt lackera om din bil. 

Specialbeställningar

Tveka inte att fråga oss på Autolack i Gävle AB om du har särskilda önskemål kring lackering. Vi erbjuder en rad olika lösningar med beprövad teknik och moderna kvalitetskrav för att behandla och skydda ytor på ditt fordon för skador och smuts. Kontakta oss och prata med vår kunniga personal för att få veta mer.