Lacka dina fälgar hos en expert

Våra kunniga lackerare på Autolack i Gävle AB kan fixa lack till din bils fälgar. Vi är experter på hela processen och tar hand om allt från rengöring och förbehandling. Vi kan även blästra dina fälgar om det behövs. Självklart gäller det även aluminiumfälgar. 

Som nya på nolltid

Har dina fälgar drabbats av korrosion eller skador? Är du trött på utseendet och finish på dina fälgar? Kontakta oss och låt oss ta hand om dina fälgar så gör vi dem som nya igen. Vi kan erbjuda en rad olika lösningar och kan ordna så att dina fälgar ser helt nya ut utan att du behöver köpa nya. Är du osäker på vad som passar kan du alltid rådfråga vår erfarna personal.

Varför lacka om fälgar?

Förutom att det kan lyfta en gammal fälgs utseende så ger det den bättre skydd mot skador på metallen med ett skyddande lager lackfärg. Oftast är det inget fel på en äldre fälg rent strukturellt, utan det handlar om att förbättra dess finish. Då är det en mycket kostnadseffektiv lösning att lackera om. 

Marknadsledande tekniska lösningar

Vi har en rad olika ytbehandlingar som gör att våra lackarbeten resistenta mot rostangrepp, UV-strålning och fingeravtryck. Förutom lackeringsarbeten kan vi även erbjuda total service för alla plåtskador, utföra blästring av motordelar, reparera AC och plastdetaljer i din bil. Kontakta oss för att få veta mer.