Rostskyddsbehandling i Sandviken med omnejd

Skydda bilen mot rost med rostskyddsbehandling hos Autolack som ligger nära Sandviken. Spara in på kostnader för rekommendation och få ett fordon som håller i många år. Få mer info om billackering här. Vi tar även på oss uppdrag med rostskyddslackering av balkar och andra produkter till industrin. Här kan du läsa om industrilackering.

Anlita oss för rostskyddsbehandling av bil

Vår  erfarenhet av att lackera bilar är lång och vi kommer att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Om du söker rostskyddsbehandling i Sandviken vill vi berätta att denna behandling är mer än ett skydd mot korrosion. Lacken blir även mer resistent mot UV-strålning och fingeravtryck. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att avgöra vilket behov just du har.

Industriell rostskyddsbehandling i Sandviken

Vi gör även uppdrag med att lackera balkar och andra delar av metall åt industrin. Om ditt företag behöver rostskyddsbehandla större kvantiteter, hör av dig till oss. Anläggningen som vi har är väl anpassad för större kvantiteter. Utöver denna uppgift kan vi även bistå med annan typ av lackering.

Hör av dig till oss vid behov

Fråga oss på Autolack i Gävle AB om du undrar över och har  önskemål kring lackering. Vi erbjuder lacktekniker med välbeprövad teknik och höga kvalitetskrav av modernt snitt. Teknikerna gör så att ytor på fordon och industriella delar skyddas mot skador och nedsmutsning. Ta kontakt med vår kunniga personal för att få veta mer. 

Billackering i Sandviken med omnejd hos oss